притисни ентер »

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“
Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во Кинотека и Кино Култура, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ Вардар Филм, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство на

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видеоколажот „Тајните архиви на Скопје“, кој беше прикажуван во Кинотека и „Кино култура“, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ „Вардар филм“, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во Кинотека и Кино Култура, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ Вардар Филм, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство на

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Две проекции на „Тајните архиви на Скопје“ во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во Кинотека и Кино Култура, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 часот во „Котур“ во Скопје. Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е НУФЦ Вардар Филм, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно наследство на

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ поради голем интерес ќе има уште две проекции во „Котур“

Видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ поради голем интерес ќе има уште две проекции во „Котур“

Поради големиот интерес на видео колажот „Тајните архиви на Скопје“ кој беше прикажуван во „Кинотека“ и „Кино Култура“, ќе има уште две проекции кои се закажани на 13 и 16 декември од 20 во „Котур“ . Носител на проектот „Тајните архиви на Скопје“ е „Вардар филм“, кој има за цел зачувување и афирмација на материјалното и духовното современо културно