притисни ентер »

Алесандра Амбросио доби восочна фигура во „Мадам Тисо“
Алесандра Амбросио доби восочна фигура во „Мадам Тисо“

Алесандра Амбросио доби восочна фигура во „Мадам Тисо“

Алесандра Амбросио доби своја восочна фигура во музејот „Мадам Тисо“ во Њујорк. 38-годишната манекенка, која со години беше еден од ангелите на Victoria’s Secret, на настанот се појави со синчето Ноа. Убавата Бразилка шармираше во мало црно фустанче со циркони на ракавот, додека малото момче беше облечено во црн костум. Восочната фигура е инспирирана

Алесандра Амбросио во кратко фустанче заедно со ...

Алесандра Амбросио во кратко фустанче заедно со ...

Алесандра Амбросио доби своја восочна фигура во музејот „Мадам Тисо“ во Њујорк. 38-годишната манекенка, која со години беше еден од ангелите на Victoria’s Secret, на настанот се појави со синчето Ноа. Убавата Бразилка шармираше во мало црно фустанче со циркони на ракавот, додека малото момче беше облечено во црн костум. „Колку возбудлив ден... Почестена