притисни ентер »

Новиот Luxeed R7 е плод на соработка меѓу Huawei и Chery
Новиот Luxeed R7 е плод на соработка меѓу Huawei и Chery

Новиот Luxeed R7 е плод на соработка меѓу Huawei и Chery

Новиот ЕВ на Huawei и Chery ги споделува своите основи со купето Luxeed S7, додавајќи ја дополнителната практичност на повисокото тело Поставата на возила поддржани од Huawei во Кина наскоро ќе се прошири со нов купе-SUV кој ќе биде достапен со опции ЕВ и EREV (продолжен опсег на движење). Luxeed R7, развиен од Huawei и Chery, се придружува на седанот