притисни ентер »

„Народен Фронт“ и „Васил Ѓоргов“ останаа без вода
„Народен Фронт“ и „Васил Ѓоргов“ останаа без вода

„Народен Фронт“ и „Васил Ѓоргов“ останаа без вода

„Народен Фронт“ и „Васил Ѓоргов“ останаа без вода На ден 24.11.2022  поради уличен дефект на водоводна мрежа  Ф100мм. ќе се работи на ул.„Народен Фронт“ кај Цветен Пазар. Со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од  корисниците на улицата „Народен Фронт“ и „Васил Ѓоргов“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од  13:30 часот  до завршување на дефектот

Реонот околу Цветен пазар без вода

Реонот околу Цветен пазар без вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа, без вода од 13:30 часот ќе бидат корисниците на улиците „Васил Ѓоргов“ и „Народен фронт“ кај Цветен пазар. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санацијата на дефектот, инфирмира ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Реонот околу Цветен пазар без вода

Реонот околу Цветен пазар без вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа, без вода од 13:30 часот ќе бидат корисниците на улиците „Васил Ѓоргов“ и „Народен фронт“ кај Цветен пазар. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санацијата на дефектот, инфирмира ЈП Водовод и канализација – Скопје

Реонот околу Цветен пазар без вода

Реонот околу Цветен пазар без вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа, без вода од 13:30 часот ќе бидат корисниците на улиците „Васил Ѓоргов“ и „Народен фронт“ кај Цветен пазар. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санацијата на дефектот, инфирмира ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Дел од Ѓорче Петров без вода

Дел од Ѓорче Петров без вода

Поради уличен дефект ф-150 мм на ул. „Борис Сарафов“ бб (во близина на амбулантата), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците во Дексион во населбата Ѓорче Петров. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:10 часот до санација на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Дел од населба Ѓорче Петров ќе остане без вода

Дел од населба Ѓорче Петров ќе остане без вода

Дел од населба Ѓорче Петров ќе остане без вода На 24.11.2022, поради уличен дефект  ф-150 мм на ул. „Борис Сарафов“ бб (во близина на амбулантата), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од нас. Ѓорче Петров, односно место викано Дексион. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:10 часот до завршување со санација на дефектот.

Батинци без вода

Батинци без вода

Батинци без вода Поради дефект на приклучна цевка, без вода денеска од 09:00 часот се корисниците во скопско Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот, информира ЈПВ Водовод и канализација – Скопје. (МИА)

Дел од Батинци и Ѓорче Петров денеска без вода

Дел од Батинци и Ѓорче Петров денеска без вода

Поради дефект на приклучна цевка, без вода денеска од 09:00 часот се корисниците во скопско Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот, информира ЈПВ Водовод и канализација – Скопје. Поради уличен дефект ф-150 мм на ул. „Борис Сарафов“ бб (во близина на амбулантата), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците во Дексион

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Поради дефект на приклучна цевка, без вода денеска од 09:00 часот се корисниците во скопско Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот, информира ЈПВ Водовод и канализација – Скопје

Дел од населба Ѓорче Петров ќе остане без вода

Дел од населба Ѓорче Петров ќе остане без вода

На 24.11.2022, поради уличен дефект  ф-150 мм на ул. „Борис Сарафов“ бб (во близина на амбулантата), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од нас. Ѓорче Петров, односно место викано Дексион. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:10 часот до завршување со санација на дефектот.