притисни ентер »

Како да се мотивирате за вежбање ако мразите теретани?
Како да се мотивирате за вежбање ако мразите теретани?

Како да се мотивирате за вежбање ако мразите теретани?

Да останете фит е навистина тешко, особено кога имате многу обврски во текот на работниот ден. Дури и кога се мачите да најдете мотивација за вежбање, тешко е да најдете слободно време да заминете во теретана. Кога правите промени во вашата рутина, одлучноста треба да биде клучна. Не одете во теретана секој ден во период од една недела, ако подоцна

Само 10 минути дневно ве водат до совршен струк!

Само 10 минути дневно ве водат до совршен струк!

Летото веќе е во полн ек и време е да облечеме костими за капење, но тоа не значи дека е доцна да почнете со интензивен тренинг и својот струк да го доведете до перфекција. Имајте на ум дека вежбањето има подеднакво влијание и на вашето тело и на вашето здравје, па затоа впуштете се во процесот на упорно обликување на своето тело. Совршено обликуван

Најдобриот домашен тренинг за гради

Најдобриот домашен тренинг за гради

Еве кои вежби треба да ги правите.. Иако припадничките на понежниот пол се опседнати со градите, мажите не се многу далеку од нив. Тие во многубројни анкети имаат признаено дека најмногу внимание посветуваат на градите и дека тие вежби им се омилени. Меѓутоа, зголемувањето и зацврстувањето на градните мусклули може да биде напорен и долготраен процес,