притисни ентер »

Вистинско уживање за оние кои постат: Домашниот хумус е идеален начин да го започнете денот
Вистинско уживање за оние кои постат: Домашниот хумус е идеален начин да го започнете денот

Вистинско уживање за оние кои постат: Домашниот хумус е идеален начин да го започнете денот

Вистинско уживање за оние кои постат: Домашниот хумус е идеален начин да го започнете денот Кремаст и вкусен. Хумусот или намазот од наут е познат ориентален намаз и е многу популарен во последно време, а можете да го најдете во секоја продавница. Сепак, најдоброто нешто е што можете да го подготвите сами, дома. Неговата лесна подготовка и вкус ќе