притисни ентер »

Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци
Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци

Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци

Насилството меѓу мигрантите расте. „Со ова, мигрантите го преминаа Рубикон. Време е да се соочиме со фактите: бриселскиот пакт за миграција пропадна“, додаде тој. Тој предвидува дека проблемот дополнително ќе се продлабочи во текот на есента. Орбан, кој е на власт од 2010 година, спроведува строга антиимиграциска политика. „На крајот на јуни беше усвоен

Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци

Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци

Насилството меѓу мигрантите расте. „Со ова, мигрантите го преминаа Рубикон. Време е да се соочиме со фактите: бриселскиот пакт за миграција пропадна“, додаде тој. Тој предвидува дека проблемот дополнително ќе се продлабочи во текот на есента. Орбан, кој е на власт од 2010 година, спроведува строга антиимиграциска политика. „На крајот на јуни беше усвоен

Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци

Орбан: Мигрантите претераа, пукаа на нашите и на српските полицајци

Насилството меѓу мигрантите расте. „Со ова, мигрантите го преминаа Рубикон. Време е да се соочиме со фактите: бриселскиот пакт за миграција пропадна“, додаде тој. Тој предвидува дека проблемот дополнително ќе се продлабочи во текот на есента. Орбан, кој е на власт од 2010 година, спроведува строга антиимиграциска политика. „На крајот на јуни беше усвоен

„Време е да се соочиме со фактите: ПРОПАДНА БРИСЕЛСКИОТ ПАКТ ЗА МИГРАНТИТЕ“

„Време е да се соочиме со фактите: ПРОПАДНА БРИСЕЛСКИОТ ПАКТ ЗА МИГРАНТИТЕ“

Унгарскиот премиер Виктор Орбан објави дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија неодамна била нападната со автоматско оружје и посочи дека насилството со мигрантите е во пораст. Орбан во вторникот на платформата „Х“ (Твитер) изјави дека е време сите да се соочат со вистината дека бриселскиот договор за решавање на прашањето со мигрантите

„Време е да се соочиме со фактите: ПРОПАДНА БРИСЕЛСКИОТ ПАКТ ЗА МИГРАНТИТЕ“

„Време е да се соочиме со фактите: ПРОПАДНА БРИСЕЛСКИОТ ПАКТ ЗА МИГРАНТИТЕ“

Унгарскиот премиер Виктор Орбан објави дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија неодамна била нападната со автоматско оружје и посочи дека насилството со мигрантите е во пораст. Орбан во вторникот на платформата „Х“ (Твитер) изјави дека е време сите да се соочат со вистината дека бриселскиот договор за решавање на прашањето со мигрантите

Со автоматско оружје мигранти ја нападнале заедничката гранична патроли на Србија и Унгарија!

Со автоматско оружје мигранти ја нападнале заедничката гранична патроли на Србија и Унгарија!

По граничниот инцидент се огласи претседателот на Унгарија Виктор  Орбан со итно соопштение! Унгарскиот претседател истакна дека насилството меѓу мигрантите е во пораст и дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија била нападната со автоматско оружје. Орбан на социјалната мрежа „Х“ потенцираше дека е време сите да се соочат со вистината

Со автоматско оружје мигранти ја нападнале заедничката гранична патроли на Србија и Унгарија!

Со автоматско оружје мигранти ја нападнале заедничката гранична патроли на Србија и Унгарија!

По граничниот инцидент се огласи претседателот на Унгарија Виктор  Орбан со итно соопштение! Унгарскиот претседател истакна дека насилството меѓу мигрантите е во пораст и дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија била нападната со автоматско оружје. Орбан на социјалната мрежа „Х“ потенцираше дека е време сите да се соочат со вистината

Мигранти нападнаа гранични патроли на Србија и Унгарија: Орбан со остра порака

Мигранти нападнаа гранични патроли на Србија и Унгарија: Орбан со остра порака

Унгарскиот премиер Виктор Орбан објави дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија неодамна била нападната со автоматско оружје и посочи дека насилството со мигрантите е во пораст. Орбан на социјалната мрежа „Х“ нагласи дека е време сите да се соочат со вистината дека бриселскиот договор за ова прашање пропаднал. „Насилството меѓу мигрантите

Со автоматско оружје мигранти ја нападнале заедничката гранична патроли на Србија и Унгарија!

Со автоматско оружје мигранти ја нападнале заедничката гранична патроли на Србија и Унгарија!

По граничниот инцидент се огласи претседателот на Унгарија Виктор  Орбан со итно соопштение! Унгарскиот претседател истакна дека насилството меѓу мигрантите е во пораст и дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија била нападната со автоматско оружје. Орбан на социјалната мрежа „Х“ потенцираше дека е време сите да се соочат со вистината

Мигранти нападнаа гранични патроли на Србија и Унгарија: Орбан со остра порака

Мигранти нападнаа гранични патроли на Србија и Унгарија: Орбан со остра порака

Унгарскиот премиер Виктор Орбан објави дека заедничката гранична патрола на Србија и Унгарија неодамна била нападната со автоматско оружје и посочи дека насилството со мигрантите е во пораст. Орбан на социјалната мрежа „Х“ нагласи дека е време сите да се соочат со вистината дека бриселскиот договор за ова прашање пропаднал. Migrant violence is on the