притисни ентер »

15 Забавни илустрации што совршено го покажуваат влијанието на пандемијата врз нашиот живот
15 Забавни илустрации што совршено го покажуваат влијанието на пандемијата врз нашиот живот

15 Забавни илустрации што совршено го покажуваат влијанието на пандемијата врз нашиот живот

Откако почна пандемијата, некаде кон средината на март минатата година, огромно е нејзиното влијание врз нашиот секојдневен живот. Вирусот стави печат на речиси сите сфери од нашиот професионален и приватен живот и со поголеми последици отколку што би можеле да замислиме. Од најобично одење во супермаркет или прошетка, преку работата и уживањето во