притисни ентер »

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата
Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

САД им оддадоа почит на повеќе од 500.000 жртви на Ковид-19 од почетокот на пандемијата, а претседателот Џо Бајден повика на единство во борбата против неа и нареди знамињата низ целата земја до петок да бидат спуштени на половина копје поради овој трагичен биланс. Британските медиуми наведуваат дека претседателот Џо Бајден, првата дама Џил Бајден,

Бајден оддава почит кон жртвите од Ковид-19 со петминутен молк

Бајден оддава почит кон жртвите од Ковид-19 со петминутен молк

САД се очекува да ја надминат бројката од 500.000 смртни случаи како последица на Ковид-19, повеќе од каде и да било во светот, објави денеска универзитет Џонс Хопкинс. Претседателот Џо Бајден, вечерва, од Белата куќа ќе зборува за изгубените животи во пандемијата, проследено со пет минути молк и церемонија на палење свеќи. -Луѓето ќе зборуваат со

Во САД знамињата на половина копје во сеќавање на починатите од ковид 19

Во САД знамињата на половина копје во сеќавање на починатите од ковид 19

Знамињата ќе бидат спуштени во знак на сеќавање на повеќе од половина милион лица кои починале во САД поради пандемијата од коронавирусот. Америка пред околу еден месец, непосредно пред инаугирацијата на Бајден, сите  високи зград во САД ги обои со црвено светко како сеќавање во тој момент на 400 илјади жртви на ковид 19.

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

САД им оддадоа почит на повеќе од 500.000 жртви на Ковид-19 од почетокот на пандемијата, а претседателот Џо Бајден повика на единство во борбата против неа и нареди знамињата низ целата земја до петок да бидат спуштени на половина копје поради овој трагичен биланс. Британските медиуми наведуваат дека претседателот Џо Бајден, првата дама Џил Бајден,

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

САД им оддадоа почит на повеќе од 500.000 жртви на Ковид-19 од почетокот на пандемијата, а претседателот Џо Бајден повика на единство во борбата против неа и нареди знамињата низ целата земја до петок да бидат спуштени на половина копје поради овој трагичен биланс. Британските медиуми наведуваат дека претседателот Џо Бајден, првата дама Џил Бајден,

Бајден оддава почит кон жртвите од Ковид-19 со петминутен молк

Бајден оддава почит кон жртвите од Ковид-19 со петминутен молк

САД се очекува да ја надминат бројката од 500.000 смртни случаи како последица на Ковид-19, повеќе од каде и да било во светот, објави денеска универзитет Џонс Хопкинс. Претседателот Џо Бајден, вечерва, од Белата куќа ќе зборува за изгубените животи во пандемијата, проследено со пет минути молк и церемонија на палење свеќи. -Луѓето ќе зборуваат со

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

Бајден: Знамињата во САД до петок да бидат спуштени на половина копје за жртвите од пандемијата

САД им оддадоа почит на повеќе од 500.000 жртви на Ковид-19 од почетокот на пандемијата, а претседателот Џо Бајден повика на единство во борбата против неа и нареди знамињата низ целата земја до петок да бидат спуштени на половина копје поради овој трагичен биланс. Британските медиуми наведуваат дека претседателот Џо Бајден, првата дама Џил Бајден,

САД им оддава почит на над 500.000 починати од ковид-19

САД им оддава почит на над 500.000 починати од ковид-19

САД им оддадоа почит на повеќе од 500.000 жртви на ковид-19 од почетокот на пандемијата, а претседателот Џо Бајден повика на единство во борбата против неа и нареди знамињата низ целата земја до петок да бидат спуштени на половина копје поради овој трагичен биланс. Британските медиуми наведуваат дека претседателот Џо Бајден, првата дама Џил Бајден,