притисни ентер »

Во Прилеп приведен Љупчо Палевски – пуштал од прислушуваните „бомби“ на разглас
Во Прилеп приведен Љупчо Палевски – пуштал од прислушуваните „бомби“ на разглас

Во Прилеп приведен Љупчо Палевски – пуштал од прислушуваните „бомби“ на разглас

Share Tweet Share Share Email Comments Според информациите кои ги пренесува порталот ПлусИнфо , Љупчо Палевски и уште две други лица, битолчанец и прилепчанец, денес биле приведени на информативен разговор во полициската станица во Прилеп, откако вчера, на јавен отворен собир, во Прилеп на разглас пуштале од нелегално прислушуваните телефонски разговори,

ЗА ИСТИ СНИМКИ, НЕКОЈ ПРЕМИЕР, НЕКОЈ ПРИТВОР: Приведен Љупчо Палевски заради „бомбите“

ЗА ИСТИ СНИМКИ, НЕКОЈ ПРЕМИЕР, НЕКОЈ ПРИТВОР: Приведен Љупчо Палевски заради „бомбите“

Според информациите што ги пренесуваат повеќе портали, вечерва е приведен скопскиот бизнисмен Љупчо Палевски, поранешен претседател на СДСМ за Скопје. Различни се информациите за приведувањето. Според едни, тоа е затоа што пред неколку години наводно пуштал снимки на Јутуб од прислушуваните разговори, по што, по барање на СЈО, полицијата влезе и изврши

ПPИBEДEH ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ: Палчо пуштал снимки од пpиcлyшкyвaни разговори преку разглас додека траел митингот на СДСМ

ПPИBEДEH ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ: Палчо пуштал снимки од пpиcлyшкyвaни разговори преку разглас додека траел митингот на СДСМ

Љупчо Палевски и уште две други лица, едно од Битола, а едно од Прилеп, синоќа на coбир на отворено во Прилеп на разглас пуштале телефонски разговори во кои наводно зборуваат актуелни и поранешни функционери. Тројцата денеска биле задржани на разговор во пoлициcкa станица, а информацијата ја потврдуваат и од МВР. На 05 април 2019 во Полициската станица

Љупчо Палевски приведен откако пуштал „бомби“ на разглас

Љупчо Палевски приведен откако пуштал „бомби“ на разглас

Љупчо Палевски и уште две други лица, едно од Битола, а едно од Прилеп, синоќа на собир на отворено во Прилеп на разглас пуштале телефонски разговори во кои наводно зборуваат актуелни и поранешни функционери, објави порталот ПлусИнфо. Тројцата денеска биле задржани на разговор во полициска станица, а информацијата ја потврдуваат и од МВР. – На 05 април

Вечерва приведен Љупчо Палевски бидејќи пуштал „бомби“ на разглас

Вечерва приведен Љупчо Палевски бидејќи пуштал „бомби“ на разглас

Љупчо Палевски и уште две други лица, едно од Битола, а едно од Прилеп, синоќа на собир на отворено во Прилеп на разглас пуштале телефонски разговори во кои наводно зборуваат актуелни и поранешни функционери. Тројцата денеска биле задржани на разговор во полициска станица, а информацијата ја потврдуваат и од МВР. На 05 април 2019 во Полициската станица

Палевски во Прилеп пуштал „бомби“, па завршил во полициска станица

Палевски во Прилеп пуштал „бомби“, па завршил во полициска станица

Љупчо Палевски и уште две други лица, едно од Битола, а едно од Прилеп, синоќа на собир на отворено во Прилеп на разглас пуштале телефонски разговори во кои наводно зборуваат актуелни и поранешни функционери. Тројцата денеска биле задржани на разговор во полициска станица, а информацијата ја потврдуваат и од МВР. – На 05 април 2019 во Полициската станица

Палевски во Прилеп пуштал „бомби“, па завршил во полициска станица

Палевски во Прилеп пуштал „бомби“, па завршил во полициска станица

Тројцата денеска биле задржани на разговор во полициска станица, а информацијата ја потврдуваат и од МВР. Љупчо Палевски и уште две други лица, едно од Битола, а едно од Прилеп, синоќа на собир на отворено во Прилеп на разглас пуштале телефонски разговори во кои наводно зборуваат актуелни и поранешни функционери. Тројцата денеска биле задржани на разговор