притисни ентер »

Во Франција продолжува генералниот штрајк
Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот

Франција пред колапс: Камионџии ги блокираа улиците

Франција пред колапс: Камионџии ги блокираа улиците

Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот ден. Камионџиите ги блокираа автопатишта во Франција, а повеќето возови не ги напуштија станиците. Поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, и денеска, веќе трет ден, Франција

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот ден. Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија

Во Франција продолжува генералниот штрајк поради пензиските реформи

Во Франција продолжува генералниот штрајк поради пензиските реформи

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот

Филип им порача на Французите дека мора да работат повеќе, тие излегоа на протести

Филип им порача на Французите дека мора да работат повеќе, тие излегоа на протести

Во Франција продолжува генералниот штрајк Париз, 7 декември 2019 (МИА) – Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Во Франција продолжува генералниот штрајк

Штрајкови и протести продолжија низ Франција денеска поради политиките за пензионирање на претседателот Емануел Макрон, при што камионџиите блокираа автопатишта и повеќето возови не ги напуштија станиците. Линиите на метрото околу Париз се затворени и масовното движење против планот на владата за редизајн на националниот пензиски систем влезе во третиот