притисни ентер »

Кирјос ќе мора да научи да го држи јазикот за заби
Кирјос ќе мора да научи да го држи јазикот за заби

Кирјос ќе мора да научи да го држи јазикот за заби

Поранешниот светски тениски рекет број еден Австралиецот Џон Њукомб, истакна дека неговиот сонародник Ник Кирјос е во голема опасност да биде суспендиран во 2020 година. Познато е дека темпераментниот Австралиец e казнет со шестмесечна суспензија условно која ќе биде активирана доколку Ник во периодот од 16 недели го прекрши кодексот на однесување

„Ќе мора да научи да премолчи или ќе биде суспендиран"

„Ќе мора да научи да премолчи или ќе биде суспендиран"

Поранешниот светски рекет број еден, Џон Њукомб зборуваше за Ник Кирјос и неговиот темперамент. Широко е познато дека тенисерот не знае да премолчи и знае несоодветно да реагира. Пензионираниот тенисер кажа дека Ник мора да научи да ги контролира емоциите и да не реагира бурно како што знае, во спротивно ќе биде суспендиран. „Не можам да зборувам во