притисни ентер »

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн
Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

ВАРДАРЦИ ИНКАСИРАА 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

ВАРДАРЦИ ИНКАСИРАА 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

ВАРДАРЦИ ИНКАСИРАА 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

ВАРДАРЦИ ИНКАСИРАА 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

РК Вардар заработи 230.000 евра од пласманот на завршниот турнир во Келн

РК Вардар заработи 230.000 евра од пласманот на завршниот турнир во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

Вардар заработи 135.000, го чекаат уште 100.000 евра

Вардар заработи 135.000, го чекаат уште 100.000 евра

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Вардарци инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето

ВАРДАР СО ЗАСЛУЖЕНА ЗАРАБОТКА:  Инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

ВАРДАР СО ЗАСЛУЖЕНА ЗАРАБОТКА: Инкасираа 230.000 евра со пласманот на Ф4 во Келн

Пласманот на ракометарите на Вардар им донесе заработка од 135.000 евра, а таа е добиена од досегашните резултати остварени на патот кон Келн. Играњето во групната фаза од Лигата на шампионите на вардарци им донесе сума од 60.000 евра. Покрај тоа пласманот во осминафиналето им донесе уште дополнителни 30.000 евра. Секако и играњето во четврт-финалето