притисни ентер »

Обвинителот Рустеми денеска ќе дава исказ за „Рекет“
Обвинителот Рустеми денеска ќе дава исказ за „Рекет“

Обвинителот Рустеми денеска ќе дава исказ за „Рекет“

Обвинителот од Специјалното јавно обвинителство, Бурим Рустеми денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Обвинителот од Специјалното јавно обвинителство, Бурим Рустеми денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Рустеми требаше да сведочи вчера, но неговото

Обвинителот Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО, Стефанова и Јосифовска сослушани- Катица Јанева повикана од вторникот

Обвинителот Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО, Стефанова и Јосифовска сослушани- Катица Јанева повикана од вторникот

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Рустеми од СЈО денеска на исказ за „Рекет“

Рустеми од СЈО денеска на исказ за „Рекет“

Обвинителот од СЈО, Бурим Рустеми, денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Тој требаше да сведочи вчера, но беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде Рустеми е застапник на обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“ веќе сведочеа од специјалните обвинителки

Во СЈО утринава мирно, Јанева на работа а дел од обвинителите далеку од нејзин видик

Во СЈО утринава мирно, Јанева на работа а дел од обвинителите далеку од нејзин видик

Во СЈО утринава е мирно. Шефицата Катица Јанева и денеска се појавила на работа, но засега, според извори од обвинителството, за разлика од претходните денови, владее тишина. Бројот на обвинители кои се во СЈО е мал, бидејќи дел од нив се уште се на одмор, обвинителката Лиле Стефанова е на судење, а дел се оправдано отсутни, меѓу кои и обвинителката

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува

Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“

Рустеми денеска ќе даде исказ за „Рекет“

Обвинителот Бурим Рустеми од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”, откако неговото сослушување вчера беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде што тој има обврски. За истиот случај неделава дадоа искази обвинителките Лиле Стефанова и Елизабета Јосифовска,

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал

Точно на пладне започнува испрашувањето на обвинителот Рустеми

Точно на пладне започнува испрашувањето на обвинителот Рустеми

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми требаше вчера да сведочи, но неговото

Рустеми од СЈО денеска ќе даде исказ за случајот „Рекет“

Рустеми од СЈО денеска ќе даде исказ за случајот „Рекет“

Обвинителот Бурим Рустеми од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет”. Тој всушност требаше да сведочи вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ”, каде Рустеми се јавува како застапник на обвинението. Инаку, во обвинителството од

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустеми ќе даде исказ за „Рекет“ во ОЈО

Обвинителот Бурим Рустем од Специјалното јавно обвинителство денеска треба да даде исказ во Обвинителството за организиран криминал за случајот „Рекет“. Рустеми беше повикан да сведочи во ЈО вчера, но неговото сослушување беше одложено поради рочиштето за предметот „ТНТ“ каде тој го застапува обвинението. Во Обвинителството за организиран криминал