притисни ентер »

MChat – домашна апликација за запознавање
MChat – домашна апликација за запознавање

MChat – домашна апликација за запознавање

Запознајте се со МЧет, домашна мобилна апликација за спојување на корисници. Апликацијата ги прикажува корисниците подредени по далечина со цел да може да се оствари запознавање со корисници кои што се во близина. Точната локација на корисниците никогаш не се открива, поради безбедносни причини и заради заштита на приватност. Корисниците на МЧет имаат

Ќе ја обожавате: Прва македонска апликација за запознавање

Ќе ја обожавате: Прва македонска апликација за запознавање

ИЗВОР Скопје24 | август 15, 2019 Дека и македонските производи се во тек со светските покажува и најновата македонска апликација за спојување МЧет. МЧет е локациски базирана мобилна апликација која ги прикажува корисниците на апликацијата подредени по далечина, а истите можат да се видат и на мапа. Точната локација на корисниците никогаш не се открива,

MChat – првата македонска мобилна апликација за спојување на корисници

MChat – првата македонска мобилна апликација за спојување на корисници

Запознајте се со Mchat, домашна мобилна апликација за спојување на корисници. Апликацијата ги прикажува корисниците подредени по далечина со цел да може да се оствари запознавање со корисници кои што се во близина. Корисниците на Mchat имаат можност да прегледуваат профили на други корисници на апликацијата, да ставаат лајк односно дислајк, а доколку

Македонци направија апликација за наоѓање партнери

Македонци направија апликација за наоѓање партнери

MChat е првата македонска апликација за „љубовни“ состаноци... MChat е апликацијата со која може да наоѓате партнери, без разлика дали се работи само за секс или и за потенцијално вљубување. Апликацијата е бесплатна достапна за Android и за iOS .

MChat е првата македонска дејтинг апликација

MChat е првата македонска дејтинг апликација

MChat е мобилна апликација што вклучува локација на корисниците, на кои им излегува колку сте оддалечени со вклучен Location кога се допишувате. Се разбира, точната локација на корисниците никогаш не се открива поради приватноста на личните податоци. Со апликацијата може да ги разгледувате другите профили, при што може да кликнете лајк доколку сакате

Прва апликација за запознавање во Македонија

Прва апликација за запознавање во Македонија

Дека и македонските производи можат да бидат во тек со светските трендови покажува и најновата македонска апликација за спојување и запознавање – МЧет. Самата мобилна апликација е локациски базирана со вградена мапа и прилагодена да дава приказ на корисниците според нивната оддалеченост. Поради безбедносни и причини поврзани со приватноста на корисниците,

MChat - домашна апликација за запознавање

MChat - домашна апликација за запознавање

Запознајте се со МЧет, домашна мобилна апликација за спојување на корисници. Апликацијата ги прикажува корисниците подредени по далечина со цел да може да се оствари запознавање со корисници кои што се во близина. Точната локација на корисниците никогаш не се открива, поради безбедносни причини и заради заштита на приватност. Корисниците на МЧет имаат

Македонска апликација за запознавање

Македонска апликација за запознавање

МЧет е локациски базирана мобилна апликација за запознавање која ги прикажува корисниците на апликацијата подредени по далечина и прикажани на мапа. Точната локација на корисниците никогаш не се открива, поради безбедносни и причини поврзани со приватноста на корисниците. Со Мчет корисниците можат да листаат профили на други корисници и да ставаат

Македонска апликација за запознавање – MChat

Македонска апликација за запознавање – MChat

Денеска сакаме да ве запознаеме со првата македонска апликација за спојување – МЧет. МЧет, локациски базирана апликација за мобилни уреди, ги прикажува корисниците подредени по далечина и на мапа со можност за спојување и запознавање на корисници кои што се во исто географско подрачје. Сепак точната локација никогаш не се открива заради заштита на

MChat: Македонска апликација за запознавање

MChat: Македонска апликација за запознавање

Скопје, 14. август 2019 (ОХРИДПРЕС) – Дали досега сте користеле некоја од странските апликации за запознавање помеѓу корисници? Сега имате можност да ја користите и домашната апликација – MChat. МЧет е локациски базирана мобилна апликација која ги прикажува корисниците на мапа и подредени по далечина. Точната локација не се открива поради заштита на