притисни ентер »

Богат Индустријалец му се обраќа на својот пријател “Министер” на еден прием…
Богат Индустријалец му се обраќа на својот пријател “Министер” на еден прием…

Богат Индустријалец му се обраќа на својот пријател “Министер” на еден прием…

Богат Индустријалец му се обраќа на својот пријател “Министер” на еден прием: „Драг пријателе, морам да те прашам нешто!“ „Прашај слободно!“, одговара Министерот. „Мојот најмлад син годинава наполни 27 години. Сè уште ги носи панталоните до половина. Не работи ништо, цели денови поминува во кафуле со пријателите, пие и се шегува. ништо друго! Сè уште