притисни ентер »

Георгиевски: Гази Баба беше општина останата во 19 век, ги вративме долговите и собравме пари за нови проекти
Георгиевски: Гази Баба беше општина останата во 19 век, ги вративме долговите и собравме пари за нови проекти

Георгиевски: Гази Баба беше општина останата во 19 век, ги вративме долговите и собравме пари за нови проекти

За два дена завршува кампањата, а периодот досега ми беше задоволство, вашата поддршка и очекувањата се висока награда за мојот тим и за моите заложби за општината, знаете дека наоѓам решение за проблемите кои претходниците не успеаа да направат ништо. -Во овие четири години реализиравме по 200 проекти, училита, градинки, улици, патишта, водоводи.

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините, да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините, да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

„Затекнавме блокирани и крахирани општини од луѓето на Груевски. Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините

Николовски од Пехчево: СДСМ вложува во развојот на општините

„Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот на општините, затоа што локалната економија е двигател на животот",

Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои соработуваат и носат развој

Заев: Да гласаме за најдобрите градоначалници и советници кои соработуваат и носат развој

Граѓаните бараат резултати, напредок, подобар живот, развој. СДСМ подготви проекти и кандидати кои можат најдобро да сработат за развој, за соработка, за подобар живот - во секое маало, секое село, секој град, секоја наша општина, во целата наша убава татковина, порача премиерот Зоран Заев. Граѓаните бараат резултати, напредок, подобар живот, развој

Заев: Со СДСМ и „Најдоброто" продолжува развојот на Гази Баба

Заев: Со СДСМ и „Најдоброто" продолжува развојот на Гази Баба

Ова го  истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на изборниот караван „Најдоброто за мојата општина", во Автокоманда. Тој истакна дека во изминатите четири години се реализирани низа проекти за унапредување на условите за живот на граѓаните и за поголем економски развој, а за следниот во Гази Баба, со поддршка на владата ќе се реализира уште повеќе

Николовски: СДСМ вложува во развојот на општините, да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

Николовски: СДСМ вложува во развојот на општините, да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

„Затекнавме блокирани и крахирани општини од луѓето на Груевски. Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот

Со СДСМ и „Најдоброто” продолжува развојот на Гази Баба, блокирачите од ВМРО-ДПМНЕ, мора да бидат малцинство во идните совети

Со СДСМ и „Најдоброто” продолжува развојот на Гази Баба, блокирачите од ВМРО-ДПМНЕ, мора да бидат малцинство во идните совети

„Во минатото, со ВМРО ДПМНЕ, Гази Баба беше заборавена и отсечена општина, оставена во 19-от век. Борче Георгиевски, ние, СДСМ, со поддршка од Петре Шилегов и од централно ниво, забрзано ја придвиживме општината од 19-ти кон 21-от век”, истакна претседателот на СДСМ Зоран Заев на изборниот караван „Најдоброто за мојата општина”, во Автокоманда. Тој

Георгиевски од Гази Баба: Општината беше уништена, за еден мандат реализиравме 200 проекти

Георгиевски од Гази Баба: Општината беше уништена, за еден мандат реализиравме 200 проекти

За два дена завршува кампањата, а периодот досега ми беше задоволство, вашата поддршка и очекувањата се висока награда за мојот тим и за моите заложби за општината, знаете дека наоѓам решение за проблемите кои претходниците не успеаа да направат ништо. -Во овие четири години реализиравме по 200 проекти, училита, градинки, улици, патишта, водоводи.

Георгиевски: И покрај блокадите од ВМРО-ДПМНЕ реализиравме над 200 проекти

Георгиевски: И покрај блокадите од ВМРО-ДПМНЕ реализиравме над 200 проекти

Предвидовме и работиме и на илјадници квадратни метри нови јавни зелени површини. Заедно со бизнис секторот отворивме нови 4.000 работни места, во 15 нови инвестиции. Изградивме 48 километри патишта, булевари, улици. 23 километри водоводна и канализациска мрежа. Изградивме 10.600 метри квадратни пешачки патеки и 3.100 метри велосипедски патеки. Засадивме

Николовски од Пехчево: Да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

Николовски од Пехчево: Да гласаме за градоначалници и советници кои ќе соработуваат, а не кои ќе блокираат

„Затекнавме блокирани и крахирани општини од луѓето на Груевски. Со 50 милиони евра ги раздолживме општините, скративме на непродуктивни трошења и расипништво што го гледавме во претходните 11 години, ги кратиме привилегиите на функционерите, за да има повеќе пари за проекти за граѓаните, затоа што ние сме сервис на граѓаните, СДСМ вложува во развојот