притисни ентер »

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот
Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

32-годишната пејачка Ријана донираше 5 милиони долари преку својата фондација “Clara Lionel” за борба против коронавирусот. Фондацијата го носи името на нејзините баба и дедо. Ријана одлучила да поддржи неколку организации на кои им е потребна помош. “Одговоривме на Ковид-19 со дистрибуција на 5 милиони долари за хуманитарните организации “Direct Relief”,

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

32-годишната пејачка Ријана донираше 5 милиони долари преку својата фондација Clara Lionel за борба против коронавирусот. Фондацијата го носи името на нејзините баба и дедо. Ријана одлучила да поддржи неколку организации на кои им е потребна помош. „Одговоривме на Ковид-19 со дистрибуција на 5 милиони долари за хуманитарните организации Direct Relief,

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

32-годишната пејачка Ријана донираше 5 милиони долари преку својата фондација “Clara Lionel” за борба против коронавирусот. Фондацијата го носи името на нејзините баба и дедо. Ријана одлучила да поддржи неколку организации на кои им е потребна помош. “Одговоривме на Ковид-19 со дистрибуција на 5 милиони долари за хуманитарните организации “Direct Relief”,

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

Светски позната 32-годишна пејачка Ријана донираше 5 милиони долари преку својата фондација “Clara Lionel” за борба против коронавирусот. Фондацијата го носи името на нејзините баба и дедо. Ријана одлучила да поддржи неколку организации на кои им е потребна помош. “Одговоривме на Ковид-19 со дистрибуција на 5 милиони долари за хуманитарните организации

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

Ријана донираше 5 милиони долари за борба против коронавирусот

32-годишната пејачка Ријана донираше 5 милиони долари преку својата фондација “Clara Lionel” за борба против коронавирусот. Фондацијата го носи името на нејзините баба и дедо. Ријана одлучила да поддржи неколку организации на кои им е потребна помош. “Одговоривме на Ковид-19 со дистрибуција на 5 милиони долари за хуманитарните организации “Direct Relief”,

Без глупости на Инстаграм, туку помогни! Познатата пеачка донирала 5 милиони долари во борба против коронавирус

Без глупости на Инстаграм, туку помогни! Познатата пеачка донирала 5 милиони долари во борба против коронавирус

Многу ѕвезди се јавувале во живо, по пат на социјалните мрежи, за да ги забавуваат оние кои се наоѓале во изолација, а многумина се и оние кои донирале парична помош на заедници ширум светот во борба против вирусот Ковид-19 Ријана е една од оние која одлучила парично да помогне во борба со која се соочува цел свет и донирала пари преку својата фондација

Без глупости на Инстаграм, туку помогни! Познатата пеачка донирала 5 милиони долари во борба против коронавирус

Без глупости на Инстаграм, туку помогни! Познатата пеачка донирала 5 милиони долари во борба против коронавирус

Многу ѕвезди се јавувале во живо, по пат на социјалните мрежи, за да ги забавуваат оние кои се наоѓале во изолација, а многумина се и оние кои донирале парична помош на заедници ширум светот во борба против вирусот Ковид-19 Ријана е една од оние која одлучила парично да помогне во борба со која се соочува цел свет и донирала пари преку својата фондација

Донација во висина од 5 милиони долари од Ријана за борба против коронавирусот

Донација во висина од 5 милиони долари од Ријана за борба против коронавирусот

Share Tweet Share Share Email Comments Речиси секојдневно од многу големи компании и богати славни личности пристигнуваат донации во милионски суми за потребите на борбата против пандемијата со коронавирусот. Џорџо Армани беше еден од првите кои донираа, и тоа 1,25 милиони евра, за помош на клиниките и институтите, „L’Oréal“ и „LVMH“ покренаа производство

Ријана донира пет милиони долари за борба против коронавирусот

Ријана донира пет милиони долари за борба против коронавирусот

Многу познати личности емитуваа во живо преку социјалните мрежи за да ги забавуваат оние што се во изолација, а многумина донираа пари за да им помогнат на заедниците ширум светот да се борат со вирусот Ковид-19. Ријана е една од оние кои одлучија да помогнат финансиски во борбата против пандемијата и донираа пари преку нејзината Фондација Клара Лионел

Ријана донираше пет милиони долари во борбата против коронавирусот

Ријана донираше пет милиони долари во борбата против коронавирусот

Светската пејачка Ријана донираше пет милиони долари преку својата фондација Clara and Lionel Braithwaite, за борбата против коронавирусот. Фондацијата се наоѓа во нејзината родна земја Барбадос, а истата го носи името на нејзините баба и дедо. Пејачката одлучи да поддржи неколку организации на кои им е потребна помош. Една од нејзините цели е и фондацијата