притисни ентер »

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час
Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка. 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и воедно

МВР привело 63 лица кои се шетале за време на полицискиот час

МВР привело 63 лица кои се шетале за време на полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка, при што 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и

МВР привело 63 лица кои се шетале за време на полицискиот час

МВР привело 63 лица кои се шетале за време на полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка, при што 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и

Приведени се 63 лица за една вечер кои не го почитувале полицискиот час

Приведени се 63 лица за една вечер кои не го почитувале полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка, при што 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и воедно биле

103 лица го прекршиле полицискиот час, 63 приведени

103 лица го прекршиле полицискиот час, 63 приведени

Во текот на изминатово деноноќие, на територијата на државата полицијата регистрирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка, при што 63 лица биле приведени во полициска станица, а 31 лице биле опоменати, покажува последната статистика на МВР. Постарите од 67 години ќе може да излегуваат само рано наутро, младите до 18 години после пладне Вчера биле

МВР: Вкупно 103 лица го прекршиле полицискиот час, 63 се приведени во полициска станица

МВР: Вкупно 103 лица го прекршиле полицискиот час, 63 се приведени во полициска станица

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на целата држава вкупно 103 лица не ја почитувале забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот, а 63 од нив биле приведени во полициска станица, додека 31 лице се опоменати и воедно биле сочинети и девет записници на место на

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка. 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и воедно

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка. Шеесет и три лица биле приведени во полициска станица, 31 лице е опоменато

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Синоќа 103 лица го прекршиле полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие (24/25.03) на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка. 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и воедно

МВР: Изминатите 24 часа 103 лица не го почитувале полицискиот час

МВР: Изминатите 24 часа 103 лица не го почитувале полицискиот час

Според статистиката на Министерството за внатрешни работи во текот на изминатово деноноќие на територијата на државата по однос на непочитување на забраната за движење во периодот од 21 до 05 часот, полицијата евидентирала 103 лица кои не ја почитувале оваа мерка, при што 63 лица биле приведени во полициска станица, 31 лице се опоменати и воедно биле