притисни ентер »

Многу лош предизборен викенд за опозицијата

Многу лош предизборен викенд за опозицијата

Можеби сето тоа има некоја „повисока“ смисла што сè уште не може да се разбере, но и по овој викенд на „аудио“ пресметки останува нејасно зошто ВМРО-ДПМНЕ пушта во јавноста снимки од разговори на нивниот клучен оперативец со кодно име „Кичеец 007“ од кои тие имаат само политичка штета?! Јасно е дека овој опскурен партиски лик од платниот список на