притисни ентер »

Каква жена сум јас?

Каква жена сум јас?

Јас сум тип на жена која ќе те сака, но само кога јас ќе бидам подготвена за тоа. Јас не сум жена која го чека следниот и која скока пред првата личност која покажува интерес. Јас не сум тип на жена која наоколу бара љубов. Јас не сум жена која се плаши да биде сама. Јас сум жена која кога ќе го сретне правиот човек, ќе го сака со секој дел од душата

Каква жена сум јас?

Каква жена сум јас?

Каква жена сум јас? Јас сум тип на жена која ќе те сака, но само кога јас ќе бидам подготвена за тоа. Јас не сум жена која го чека следниот и која скока пред првата личност која покажува интерес. Јас не сум тип на жена која наоколу бара љубов. Јас не сум жена која се плаши да биде сама. Јас сум жена која кога ќе го сретне правиот човек, ќе го сака

Каква жена сум јас?

Каква жена сум јас?

Јас сум тип на жена која ќе те сака, но само кога јас ќе бидам подготвена за тоа. Јас не сум жена која го чека следниот и која скока пред првата личност која покажува интерес. Јас не сум тип на жена која наоколу бара љубов. Јас не сум жена која се плаши да биде сама. Јас сум жена која кога ќе го сретне правиот човек, ќе го сака со секој дел од душата