притисни ентер »

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор
Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Пред спомен-бистата на воениот пилот, капетан Игор Ѓорески-Хектор во Гевгелија денеска беше положено цвеќе. Тој трагично загина пред 11 години во хеликоптерската несреќа на враќање од мировната мисија „Алтеа" во Босна и Херцеговина. Неговите најблиски роднини, претставници на локалната самоуправа, партиски делегации, другари и пријатели се собраа со

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Пред спомен-бистата на воениот пилот, капетан Игор Ѓорески-Хектор во Гевгелија денеска беше положено цвеќе. Тој трагично загина пред 11 години во хеликоптерската несреќа на враќање од мировната мисија „Алтеа“ во Босна и Херцеговина. Неговите најблиски роднини, претставници на локалната самоуправа, партиски делегации, другари и пријатели се собраа со

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Пред спомен-бистата на воениот пилот, капетан Игор Ѓорески-Хектор во Гевгелија денеска беше положено цвеќе. Тој трагично загина пред 11 години во хеликоптерската несреќа на враќање од мировната мисија „Алтеа“ во Босна и Херцеговина. Неговите најблиски роднини, претставници на локалната самоуправа, партиски делегации, другари и пријатели се собраа со

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Во Гевгелија одбележани 11 години од загинувањето на Игор Ѓорески-Хектор

Пред спомен-бистата на воениот пилот, капетан Игор Ѓорески-Хектор во Гевгелија денеска беше положено цвеќе. Тој трагично загина пред 11 години во хеликоптерската несреќа на враќање од мировната мисија „Алтеа“ во Босна и Херцеговина.