притисни ентер »

„Роденден“ во МКЦ со изложби, поезија, концерти и филм
„Роденден“ во МКЦ со изложби, поезија, концерти и филм

„Роденден“ во МКЦ со изложби, поезија, концерти и филм

Со изложби, промоција на книга, поетски перформанс, концерти и филски проекции Младинскиот културен центар – Скопје (МКЦ) во четврток, 17 јануари, по 7-ми пат го организира настанот „Роденден“. Влезот на настаните е бесплатен, а во продолжение ви ја пренесуваме целата програма која почнува од 16 часот: 18:00 Изложба на спектакуларни фигури од пластелин,