притисни ентер »

Доналд Трамп на телевизија со портокалово лице и исплазен јазик
Доналд Трамп на телевизија со портокалово лице и исплазен јазик

Доналд Трамп на телевизија со портокалово лице и исплазен јазик

Телевизиска станица во Сиетл го отпуштила уредникот на вестите чиј идентитет засега не е објавен, по објавувањето на дигитално изменета видеоснимка од претседателот Доналд Трамп од овалната соба во Белата куќа. Станува збор за телевизијата Ку-13, која е подружница на „Фокс њуз“. На видеото целото лице на Трамп му е со портокалова боја, а бил потенциран

Доналд Трамп на телевизија со портокалово лице и исплазен јазик

Доналд Трамп на телевизија со портокалово лице и исплазен јазик

Телевизиска станица во Сиетл го отпуштила уредникот на вестите чиј идентитет засега не е објавен, по објавувањето на дигитално изменета видео снимка од претседателот Доналд Трамп од овалната соба во Белата куќа. Станува збор за телевизијата Ку-13, која е подружница на „Фокс њуз“. На видеото целото лице на Трамп му е со портокалова боја, а бил потенциран