притисни ентер »

ДКЦ „Карпош“ организира манифестација „Движи се за здравје“
ДКЦ „Карпош“ организира манифестација „Движи се за здравје“

ДКЦ „Карпош“ организира манифестација „Движи се за здравје“

Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската недела на движењето, која се одржува од 16 до 22 септември. Манифестацијата „Движи се за здравје“, ќе може да се следи онлајн на Фејсбук страницата и „Јутјуб“ каналот на центарот, денеска од 10 до 12 часот. Од ДКЦ Карпош

Детскиот културен центар Карпош организира манифестација „Движи се за здравје“

Детскиот културен центар Карпош организира манифестација „Движи се за здравје“

Скопје, 16 септември 2020 () – Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската недела на движењето, која се одржува од 16 до 22 септември. Манифестацијата „Движи се за здравје“, ќе може да се следи онлајн на Фејсбук страницата и „Јутјуб“ каналот на центарот, денеска

Детскиот културен центар Карпош организира манифестација „Движи се за здравје“

Детскиот културен центар Карпош организира манифестација „Движи се за здравје“

Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската недела на движењето, која се одржува од 16 до 22 септември. Скопје, 16 септември 2020 (МИА) – Детскиот културен центар „Карпош“ во соработка со Град Скопје организира манифестација „Движи се за здравје“, како дел од Европската