притисни ентер »

Кан – трети ден: Имало се’ и сешто, но ние ви го издвоивме само најдоброто!
Кан – трети ден: Имало се’ и сешто, но ние ви го издвоивме само најдоброто!

Кан – трети ден: Имало се’ и сешто, но ние ви го издвоивме само најдоброто!

Актерите Шарлот Гензбур и Хавиер Бардем пред три дена го отвориле 72. Меѓународен фестивал во Кан, на кој до 25-ти мај се очекуваат голем број ѕвезди, меѓу кои и Квентин Тарантино, Педро Алмодовар и Теренс Малик. Претходните две вечери имавме можност да видиме бројни светски и европски ѕвезди, како што се Џулиен Мур, Селена Гомез, Амбер Херд, Хавиер

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес на Канскиот филмски фестивал

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес на Канскиот филмски фестивал

Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign“ на програмата Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. -Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на Кензен, што е огромна привилегија

Во Кан доминира француската и британска продукција, со американската селективно со Тарантино и Џармуш

Во Кан доминира француската и британска продукција, со американската селективно со Тарантино и Џармуш

Канската кроазета секојдневно се полни со филмофили, туристи, папараци од целиот свет кои денеска освен филмските ѕвезди го дочекаа и британскиот музичар Елтон Џон и големиот британски режисер Кен Лоуч чија премиера на новиот филм е закажана за вечерва. За сите проекции во главната компетитивна селекција се бара карта повеќе, како и за филмовите во

Во Кан доминираат француската и британската продукција, со американската селективно со Тарантино и Џармуш

Во Кан доминираат француската и британската продукција, со американската селективно со Тарантино и Џармуш

Канската кроазета секојдневно се полни со филмофили, туристи, папараци од целиот свет, кои денеска, освен филмските ѕвезди, ги дочекаа и британскиот музичар Елтон Џон и големиот британски режисер Кен Лоуч, чија премиера на новиот филм е закажана за вечерва. За сите проекции во главната компетитивна селекција се бара билет повеќе, како и за филмовите

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика интерес во Кан

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика интерес во Кан

Франција– Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign“ на програмата  Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. -Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на Кензен, што е огромна

„The Sign“ на Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors“

„The Sign“ на Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors“

Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign“ на програмата Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. -Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на Кензен, што е огромна привилегија

Аплаузи и скокотливи прашања на Канскиот фестивал за филмот на Елеонора Венинова

Аплаузи и скокотливи прашања на Канскиот фестивал за филмот на Елеонора Венинова

Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign“ на програмата  Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. – Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на Кензен, што е огромна привилегија

„The Sign” на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors” на Канскиот филмски фестивал

„The Sign” на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors” на Канскиот филмски фестивал

Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign” на програмата  Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. -Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на Кензен, што е огромна привилегија

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors“ на Канскиот филмски фестивал

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors“ на Канскиот филмски фестивал

Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign“ на програмата Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. „Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на Кензен, што е огромна привилегија

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors“ на Канскиот филмски фестивал

„The Sign“ на Елеонора Венинова предизвика најголем интерес во програмата „Cannes Directors“ на Канскиот филмски фестивал

Скопје, 16 мај 2019 (МИА) – Аплаузи и интересни прашања од публиката до режисерката Елеонора Венинова имаше по вчерашната премиера на нејзиниот краткометражен игран филм „The Sign“ на програмата  Cannes Directors на 72.издание на Канскиот филмски фестивал. -Многу ми е мило што сум во Кан, мојата прва посета на градот и фестивалот е со филм кој е на