притисни ентер »

Виц: Глувче и тастатура во чанта
Виц: Глувче и тастатура во чанта

Виц: Глувче и тастатура во чанта

Share Tweet Share Share Email Comments Жена плаќа на касата во супермаркет. Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката забележува дека внатре си ги носи тастатурата и глувчето од компјутерот. Касиерката не можејќи да се воздржи прашува: – Извинете за љубопитноста, но секогаш ли си носите со себе глувче и тастатура? – Не, не, само сега

Виц: Скржавец ѕвони во Њујор

Виц: Скржавец ѕвони во Њујор

Share Tweet Share Share Email Comments Скржав човек оди во главната пошта и прашува на шалтерот кај телефонските говорници: – Може ли да нарачам 5 секунди разговор со ЊуЈорк? Службеничката го погледнува чудно, но кимнува со главата за согласност. – Ѕвонете од кабина број 2. Од кабината се слуша: – Жено, сереше ли?! – Да! – Добро, чао! Жената згрозена,

Казна

Казна

Жена плаќа на касата во супермаркет. Кога ја отвора чантата да го извади паричникот, касиерката забележува дека внатре си ги носи тастатурата и глувчето од компјутерот. Касиерката не можејќи да се воздржи прашува: – Извинете за љубопитноста, но секогаш ли си носите со себе глувче и тастатура? – Не, не, само сега. Сакав да го казнам маж ми затоа што

Виц: Маче или тигар

Виц: Маче или тигар

Share Tweet Share Share Email Comments Малиот му вели на татко му: Тато, ај да чуваме маче. Не може, сине, во стан живееме, ќе ни сере по дома. Тогаш, ајде да чуваме тигар. Не бива, тогаш ние ќе сереме по дома. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Виц: Шмизла во ресторан

Виц: Шмизла во ресторан

Share Tweet Share Share Email Comments Оди шмизла во ресторан, келнерот ја сместува на маса и ја прашува: Повелете, госпоѓице, што ќе порачате? Таа: Еден детокс од краставичка и јогуртче. Келнерот довикнува до шанкот: Ајде еден таратур за шмизлава. Advertisements Share Tweet Share Share Email