притисни ентер »

Совршен куфер за вашата следна летна дестинација
Совршен куфер за вашата следна летна дестинација

Совршен куфер за вашата следна летна дестинација

Сигурни сме дека откако ќе го видите денешниот избор за куфер, истиот ќе ви стане придружник на секое ваше патување. Се работи за Floatti – првиот паметен куфер! Сите сме запознаени со можностите на стандардните куфери кои имаат само една цел – да ни ги транспортираат личните предмети. Floatti располага со интегрирана рачка за прицврстување на вашата