притисни ентер »

Уште еднаш за Груевски, неговите жртви и слободната волја
Уште еднаш за Груевски, неговите жртви и слободната волја

Уште еднаш за Груевски, неговите жртви и слободната волја

Фасцинантни работи приметувам (или можеби повеќе мачни работи приметувам?) кога се работи за нашиот „најголем национален син“ Никола Груевски: бил осамен во Будимпешта, страдал за Македонија, страдал за каузата… Да ви кажам отворено, сѐ се тоа глупости. Сега ќе се обидам да објаснам и зошто. Денес, а во голема мера, како впрочем и сите изминати дваесет

Уште еднаш за Груевски, неговите жртви и слободната волја

Уште еднаш за Груевски, неговите жртви и слободната волја

Не беше Груевски запишан во sвездите, никаков „фатум“ тука не постоеше, туку вашата слободна волја, можевте да гласате и за нешто друго, ама вие, ете, го гласавте Груевски. Крај на приказната. Фасцинантни работи забележувам (или можеби повеќе мачни работи забележувам?) кога се работи за нашиот „најголем национален син“ Никола Груевски: бил осамен во