притисни ентер »

Водени топови, хеликоптери – нови протести против корона-мерките во Љубљана
Водени топови, хеликоптери – нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери – нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Голем протест во Љубљана, полицијата со водени топови и хеликоптер ги растерува демонстрантите

Голем протест во Љубљана, полицијата со водени топови и хеликоптер ги растерува демонстрантите

Демонстрантите се собрале во центарот на градот, а полицијата ги забарикадира за да ги спречи да ја напуштат областа. Протестот започнал мирно. На терен се присутни и полицајци на коњи, а полициски хеликоптер лета над центарот на Љубљана. Воден топ исто така е донесен на терен. Демонстрантите му ракоплескаа. Демонстрантите извикуваа „крадци, крадци“

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Со водени топови, хеликоптери на новите протести во Љубљана против корона-мерките

Со водени топови, хеликоптери на новите протести во Љубљана против корона-мерките

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Водени топови, хеликоптери-нови протести против корона-мерките во Љубљана

Неколку илјади демонстранти се собраа денеска во центарот на Љубљана во серијата антивладини протести поттикнати од незадоволството од корона-мерките. Протестот, како што пренесуват медиумите, започнал околу 15 часот, а демонстрантите марширале низ улиците на Љубљана извикувајќи „крадци, крадци“. Сообраќајот беше блокиран, а полицијата постави блокади,