притисни ентер »

Нетфликс ќе инвестира во видео игри
Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот во 2020 година, што беше поттикнато од мерките за затворање и ограничувањата на движењето наметнати од владите за спречување пандемијата со Ковид-19. Компанијата соопшти дека почна со проширување на својата понуда со видео игри, кои ќе им бидат достапни на претплатниците без

Нетфликс ќе се насочи кон вложување во видеоигри

Нетфликс ќе се насочи кон вложување во видеоигри

Стриминг-платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видеоигри, бидејќи очекува извесен раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот кој беше достигнат во пандемиската 2020 година, поттикнат

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Стриминг платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видео игри бидејќи очекува послаб раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот во 2020 година, што беше поттикнато од мерките за затворање

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Стриминг платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видео игри бидејќи очекува послаб раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот во 2020 година, што беше поттикнато од мерките за затворање

Нетфликс ќе се насочи кон вложување во видеоигри

Нетфликс ќе се насочи кон вложување во видеоигри

Стриминг-платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видеоигри, бидејќи очекува извесен раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот кој беше достигнат во пандемиската 2020 година, поттикнат

Netflx ќе ги освојува и гејмерите

Netflx ќе ги освојува и гејмерите

Стриминг платформата Netflx планира да инвестира повеќе во видеоигри бидејќи очекува послаб раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Netflx бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот во 2020 година, што беше поттикнато од мерките за затворање и ограничувањата

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Стриминг платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видео игри бидејќи очекува послаб раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот во 2020 година, што беше поттикнато од мерките за затворање

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Нетфликс ќе инвестира во видео игри

Стриминг платформата Нетфликс планира да инвестира повеќе во видео игри бидејќи очекува послаб раст на бројот на претплатници на услугата за стриминг поради конкуренцијата и укинувањето на пандемиските ограничувања. Нетфликс бележи многу побавен раст во бројот на нови претплатници по врвот во 2020 година, што беше поттикнато од мерките за затворање