притисни ентер »

Еве кои се најлошите работи што може да се направат за време на пандемијата
Еве кои се најлошите работи што може да се направат за време на пандемијата

Еве кои се најлошите работи што може да се направат за време на пандемијата

Бројот на заразени со корона вирус ширум светот е во пораст, а се поголем е бројот на луѓе кои заради инфекцијата завршуваат во болница. „Знаеме дека веќе сите по малку се уморни од ковидот, но не е време да се откажеме од заштитните мерки“, вели д-р Џон Вајт. Тој навел кои се најлошите работи што може да се направат за време на пандемијата. Одење

Пет фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19

Пет фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19

Бројот на новодијагностицирани пациенти од коронавирусот во светот е во пораст, а има многу повеќе луѓе кои што како последица на Ковид-19 завршуваат во болница. Освен коронавирусот, ладниот период од годината носи свој ризик и од сезонските болести и грипот. „Знаеме дека сите се веќе изморени од Ковид, но не е време да се откажеме од заштитните мерки“

Пет фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19

Пет фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19

Бројот на новодијагностицирани пациенти од коронавирусот во светот е во пораст, а има многу повеќе луѓе кои што како последица на Ковид-19 завршуваат во болница. Освен коронавирусот, ладниот период од годината носи свој ризик и од сезонските болести и грипот. „Знаеме дека сите се веќе изморени од Ковид, но не е време да се откажеме од заштитните мерки“

Д-р Вајт истакна 5 фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19: „Знаеме дека сите се изморени од вирусот, но не е време за откажување“

Д-р Вајт истакна 5 фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19: „Знаеме дека сите се изморени од вирусот, но не е време за откажување“

Бројот на новодијагностицирани пациенти од коронавирусот во светот е во пораст, а има многу повеќе луѓе кои што како последица на Ковид-19 завршуваат во болница. Освен коронавирусот, ладниот период од годината носи свој ризик и од сезонските болести и грипот. „Знаеме дека сите се веќе изморени од Ковид, но не е време да се откажеме од заштитните мерки“

Многу од нас ПРАВАТ ГРЕШКИ заради кои можат да добијат КОРОНА: НЕ ПРАВЕТЕ ГО ОВА!

Многу од нас ПРАВАТ ГРЕШКИ заради кои можат да добијат КОРОНА: НЕ ПРАВЕТЕ ГО ОВА!

Бројот на заразени со корона вирус ширум светот е во пораст, а се поголем е бројот на луѓе кои заради инфекцијата завфшуваат во болница. „Знаеме дека веќе сите по малку се уморни од ковидот, но не е време да се откажеме од заштитните мерки“, вели д-р Џон Вајт. Тој навел кои се најлошите работи што може да се направат за време на пандемијата. Одење

ОПАСНИ ПО ЗДРАВЈЕ: Пет работи кои не треба да ги правите за врме на пандемијата

ОПАСНИ ПО ЗДРАВЈЕ: Пет работи кои не треба да ги правите за врме на пандемијата

Порастот на заразените од коронавирус ширум светот се зголемува и се повеќе луѓе завршуваат во болница поради инфекцијата. Покрај коронавирусот, постудениот период од годината носи ризик од сезонски болести и грип. - Знаеме дека сите веќе се малку уморни од ковид, но не е време да се откажат од заштитните мерки, рече д-р Џон Вајт. Д-р Вајт ги наведе

Д-р Вајт истакна 5 фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19: „Знаеме дека сите сме изморени од вирусот, но...“

Д-р Вајт истакна 5 фатални грешки поради кои може да се заразите од Ковид-19: „Знаеме дека сите сме изморени од вирусот, но...“

Бројот на новодијагностицирани пациенти од коронавирусот во светот е во пораст, а има многу повеќе луѓе кои што како последица на Ковид-19 завршуваат во болница. Освен коронавирусот, ладниот период од годината носи свој ризик и од сезонските болести и грипот. „Знаеме дека сите се веќе изморени од Ковид, но не е време да се откажеме од заштитните мерки“