притисни ентер »

Почна сезоната на скопскиот „Аква Парк“
Почна сезоната на скопскиот „Аква Парк“

Почна сезоната на скопскиот „Аква Парк“

Редици млади чекаа за да влезат во Аква паркот. Новата сезона почна денеска со доцнење од десетина минути, се завршуваа последните детали. Од чекање на сонце, посетителите, брзаа да се разладат. Од аква паркот велат дека годинава водата е почиста. Аквапаркот има нови понуди за првлекување на посетителите. Детски катчиња со песок, а родителите да одморат

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Новата летна сезона во Аква паркот во рамки на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје почнa денеска во 10 часот. Аква паркот и годинава нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Аква паркот и годинава нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите кои во текот на денот се на работа, а сакаат да се релаксираат во попладневните часови. Водата во сите базени

Скопскиот Аква парк ја почнува новата сезона

Скопскиот Аква парк ја почнува новата сезона

Новата летна сезона во Аква паркот во рамки на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје почнува денеска во 10 часот. Аква паркот и годинава нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите кои во текот на денот се на работа, а сакаат да се релаксираат во попладневните часови. Новата летна сезона во Аква паркот во рамки на СЦ „Борис Трајковски” во Скопје почнува денеска во 10 часот. Аква паркот и годинава нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани,

Разладување и рекреација – почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Разладување и рекреација – почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Новата летна сезона во Аква паркот во рамки на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје почнува денеска во 10 часот. Аква паркот и годинава нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Почнува новата сезона на скопскиот Аква парк

Новата летна сезона во Аква паркот во рамки на СЦ „Борис Трајковски“ во Скопје почнува денеска во 10 часот. Аква паркот и годинава нуди интересни содржини за сите возрасти: десет атрактивни тобогани, базен со бранови, бумеранг, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта што ќе може да ја користат сите

Почнуваат летните лудории во аквапаркот

Почнуваат летните лудории во аквапаркот

Фото: Дарко Андоновски Аквапаркот, кој е во состав на СЦ „Борис Трајковски“, утре официјално ќе ја почне новата летна сезона. Отворањето е закажано за 10 часот, од кога повторно ќе бидат отворени вратите за посетителите, кои ќе можат да уживаат во новите содржини и летните лудории што ги нуди ова рекреативно место во градов. Граѓаните ќе можат да се

Во петок стартува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок стартува новата сезона на Аква паркот во Скопје

Во петок од 10 часот ќе стартува новата летна сезона во Аква Паркот во склоп на СЦ „Борис Трајковски“. Аква паркот нуди интересни содржини за сите возрасти, 10 атрактивни тобогани, базен со бранови, бумерангот, детски базен, како и новото детско катче за забава во песок. Новитет е и полудневната карта , која ќе може да ја користат сите кои во текот