притисни ентер »

Пендаровски: Загадувањето може да се реши само со вклученост на сите надлежни институции
Пендаровски: Загадувањето може да се реши само со вклученост на сите надлежни институции

Пендаровски: Загадувањето може да се реши само со вклученост на сите надлежни институции

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

– Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе ја интензивирам комуникацијата и координацијата со граѓанските организации коишто дејствуваат во полето на екологијата. Во мојот одговор на отвореното писмо од здружените граѓански организации и иницијативи, повикав претставници од потписниците

Загадувањето точка на следната седница на Советот за безбедност

Загадувањето точка на следната седница на Советот за безбедност

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Скопје, 9 ноември 2019 (МИА) – Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе

Пендаровски го става проблемот на ВИСОКО ниво: Загадувањето стаса до Советот за безбедност

Пендаровски го става проблемот на ВИСОКО ниво: Загадувањето стаса до Советот за безбедност

Се ставам на располагање за да помогнам во активностите, да бидам гласен поддржувач на граѓанските иницијативи и своевиден мост за побрза и поефективна комуникација помеѓу надлежните институции и граѓанските организации, пишува Пендаровски. Претседателот на државата Стево Пендаровски проблемот со загадувањето го става на високо ниво и најавува дека

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Пендаровски: Загадувањето планирам да биде точка на следната седница на Советот за безбедност

Претседателот Стево Пендаровски смета дека проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции и планира за овој проблем да се разговара на следната седница на Советот за безбедност. – Проблемот со загадувањето може да се реши само со координација и вклученост на сите надлежни институции. Затоа ќе