притисни ентер »

Евтини извори на протеин за забрзување на слабеењето
Евтини извори на протеин за забрзување на слабеењето

Евтини извори на протеин за забрзување на слабеењето

Кога станува збор за свежи производи, оние кои содржат високо-квалитетен протеин и здрави масти се и поскапи, особено доколку се работи за месо. Во прилог следат неколку одлични, а воедно и евтини извори на протеин кои можат значително да помогнат при слабеењето: 1) Јајца Јајцата се богати со протеин а имаат малку калории (6 грама протеин/70 калории)