притисни ентер »

За „Единствена Македонија“ Стево Пендаровски не може да биде сметан за легитимен претседател
За „Единствена Македонија“ Стево Пендаровски не може да биде сметан за легитимен претседател

За „Единствена Македонија“ Стево Пендаровски не може да биде сметан за легитимен претседател

35 Споделувања Share Tweet За Единствена Македонија на Јанко Бачев, вчера на изборите победил македонскиот народ. Со големата неизлезност, велат од партијата, граѓаните ја делегитимирале „марионетската власт во Скопје“. Од партијата истакнуваат дека 436.212-те гласови што ги освоил Пендаровски се само 23% од вкупниот број запишани избирачи со право

Единствена Македонија: Пендаровски со 23 отсто гласови е нелегитимен претседател

Единствена Македонија: Пендаровски со 23 отсто гласови е нелегитимен претседател

Македонскиот народ може да биде горд на вчерашниот избори бидејќи со големата неизлезност е фактички победник на изборите со што ја делегитимира марионетската власт во Скопје. Стево Пендаровски победи со 436.212 гласови, но, тоа е само 23 отсто од вкупниот број запишани избирачи со право на глас, велат од Единствена Македонија. „Претседател на држава

Единствена Македонија: Пендаровски со 23% гласови е нелегитимен претседател

Единствена Македонија: Пендаровски со 23% гласови е нелегитимен претседател

„Македонскиот народ може да биде горд на вчерашниот избори бидејќи со големата неизлезност е фактички победник на изборите со што ја делегитимира марионетската власт во Скопје. Стево Пендаровски победи со 436.212 гласови, но, тоа е само 23 отсто од вкупниот број запишани избирачи со право на глас. Претседател на држава со добиени 23 отсто од запишани

Единствена Македонија: Пендаровски со 23 отсто гласови е нелегитимен претседател

Единствена Македонија: Пендаровски со 23 отсто гласови е нелегитимен претседател

Македонскиот народ може да биде горд на вчерашниот избори бидејќи со големата неизлезност е фактички победник на изборите со што ја делегитимира марионетската власт во Скопје. Стево Пендаровски победи со 436.212 гласови, но, тоа е само 23 отсто од вкупниот број запишани избирачи со право на глас, велат од Единствена Македонија. „Претседател на држава

Единствена Македонија: Пендаровски со 23 отсто гласови е нелегитимен претседател

Единствена Македонија: Пендаровски со 23 отсто гласови е нелегитимен претседател

Македонскиот народ може да биде горд на вчерашниот избори бидејќи со големата неизлезност е фактички победник на изборите со што ја делегитимира марионетската власт во Скопје. Стево Пендаровски победи со 436.212 гласови, но, тоа е само 23 отсто од вкупниот број запишани избирачи со право на глас, велат од Единствена Македонија. „Претседател на држава