притисни ентер »

Ти го крстиш он те мочка: Синот на Борко шампион од пелени
Ти го крстиш он те мочка: Синот на Борко шампион од пелени

Ти го крстиш он те мочка: Синот на Борко шампион од пелени

Синчето на нашиот ракометен репрезентативец Борко Ристовски, на 5 јануари на венчавката на своите родители го доби своето свето крштевање. Малиот јунак за време на крштевањето се покажал како храбро бебенце, односно не бил како некои плачливи деца додека свештеното лице ги капе. Но сепак за културното капење, подноцна ѕвездата Душан си ја „наплатил