притисни ентер »

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид
„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните промени со кои се брише се што е македонско. Го повикуваме

„Македонија-Блокира“ во недела ќе го блокира патот Кичево – Охрид кај село Другово

„Македонија-Блокира“ во недела ќе го блокира патот Кичево – Охрид кај село Другово

„Македонија-Блокира“ утре е на блокада на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје. „Македонија- Блокира“ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните промени со кои се брише се што е македонско. Го повикуваме

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патот Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните промени со кои се брише се што е македонско. Го повикуваме

Ако утре планирате да тргнувате од Скопје за Охрид не тргнувајте во овој период бидејќи сообраќајот ќе биде блокиран

Ако утре планирате да тргнувате од Скопје за Охрид не тргнувајте во овој период бидејќи сообраќајот ќе биде блокиран

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните промени со кои се брише се што е македонско. Го повикуваме

„Македонија-Блокира“ во недела ќе го блокира патот Кичево – Охрид кај село Другово

„Македонија-Блокира“ во недела ќе го блокира патот Кичево – Охрид кај село Другово

„Македонија-Блокира“ утре е на блокада на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје. „Македонија- Блокира“ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје. „Македонија- Блокира„ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните

Македонија-Блокира утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

Македонија-Блокира утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре, 23 декември, ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13 до 15 часот. Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните промени со кои се брише се што е македонско. Го повикуваме

УТРЕ БЛОКАДА НА ПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД: „Македонија блокира“ ќе го затвори патниот правец Кичево-Охрид кај Другово!

УТРЕ БЛОКАДА НА ПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД: „Македонија блокира“ ќе го затвори патниот правец Кичево-Охрид кај Другово!

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје. „Македонија- Блокира„ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира патниот правец Кичево – Охрид

„Македонија-Блокира“ утре ќе го блокира на патниот правец Кичево – Охрид кај Другово во периодот од 13:00 до 15:00 часот во рамките на активностите за протести и блокади и надвор од Скопје. „Македонија- Блокира„ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните