притисни ентер »

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот
Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на таблети, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на таблети, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на таблети, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на таблети, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на таблети, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Почна трката по „молнупиравир“

Почна трката по „молнупиравир“

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против ковид-19, кој е во форма на таблети, иако сѐ уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Почна трката по молнупиравир – осум земји веќе потпишале договор за купување на лекот

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на таблети, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

Пилула против Ковид до крајот на годината?

Пилула против Ковид до крајот на годината?

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на пилула, иако се уште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион, вклучувајќи ги Нов Зеланд, Австралија и Јужна Кореја, веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување

НАЈНОВ ПОТЕНЦИЈАЛЕН ЛЕК: До крајот на годинава ќе има АПЧИЊА против Ковид-19, некои земји веќе ги нарачале

НАЈНОВ ПОТЕНЦИЈАЛЕН ЛЕК: До крајот на годинава ќе има АПЧИЊА против Ковид-19, некои земји веќе ги нарачале

Азиските земји побрзаа да го нарачаат најновиот потенцијален лек против Ковид-19, кој е во форма на пилули, иако сеуште не е одобрен за употреба. Според аналитичката компанија „Ерфинити“, најмалку осум земји од азиско-пацифичкиот регион веќе имаат потпишано договори или се во преговори за купување на лекот произведен од американската компанија „Мерк“;