притисни ентер »

Дополнителен „акцесорис“ на RR ќе ве чини како едено BMW 420i Coupe
Дополнителен „акцесорис“ на RR ќе ве чини како едено BMW 420i Coupe

Дополнителен „акцесорис“ на RR ќе ве чини како едено BMW 420i Coupe

Rolls-Royce ги претстави најновите предмети во своето портфолио на луксузни колекционерски предмети: Држачот за виски и овлажнувач за пури (Cellarette) се совршени за секоја вечер и чинат како добро опремен BMW 420i Coupe… Со цени од 40.570 фунти (47.817 евра),  Cellarette   „потекнува од богатото наследство на брендот што им обезбедува на клиентите

Виски, пури и Rolls-Royce

Виски, пури и Rolls-Royce

Со цени од 40.570 фунти (47.817 евра), Cellarette „потекнува од богатото наследство на брендот што им нуди на клиентите едноставни и достапни опции за амбиент“, се вели во соопштението за печатот на познатиот британски бренд. Куќиштето е изработено од полиран алуминиум завиткан во Хавана кожа. Rolls-Royce брзо истакнува дека Cellarette се вклопува

Rolls-Royce Cellarette – за оние кои уживаат во виски и пури

Rolls-Royce Cellarette – за оние кои уживаат во виски и пури

Компанијата Rolls-Royce го претстави најновиот предмет во своето портфолио на колекционерски работи, а станува збор за cellaret (мал креденец за чување на пијалоци и пури), кој добива мошне едноставно и интуитивно име – The Cellarette. Овој држач за виски и хумидор за пури е одличен за секаква дружба и чини „само“ колку еден сериозно нов и добар автомобил