притисни ентер »

Др. Нико Беќаровски: Еколошка свест, што беше тоа
Др. Нико Беќаровски: Еколошка свест, што беше тоа

Др. Нико Беќаровски: Еколошка свест, што беше тоа

#LPG (аутоплин, автогас) е единствениот реален и масовен енергенс за нашите возила, кој со нашиот стандард можеме да си го дозволиме, а колку толку да придонесеме за намалување на загадувањето во нашата презагадена околина. Цената на #LPG во однос на дизелот/бензинот беше таа која мотивираше голем дел од населението да премине на ова поеколошки прифатливо