притисни ентер »

На овие места во светот или ќе ве киднапираат, убијат или изедат | Фото/Видео
На овие места во светот или ќе ве киднапираат, убијат или изедат | Фото/Видео

На овие места во светот или ќе ве киднапираат, убијат или изедат | Фото/Видео

Постојат неколку места на планетата на кои дури и најхрабрите не сакаат да одат. За жал, во некои од овие локации живеат уште поголем број луѓе, па сакале или не, луѓето мора да живеат таму, но често со „главите во торбите“. Од друга страна, постојат острови без жив човек, но со такви предатори и влекачи, што смртта е загарантирана ако останете таму