притисни ентер »

Заев: Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло
Заев: Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло

Заев: Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло

Премиерот Зоран Заев, по вчерашната средба со германската канцеларка Ангела Меркел, со видео преку Фејсбук се обрати до јавноста. „Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи меѓу земји - стратешки партнери. Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло. Канцеларката Меркел

Заев со видео обраќање: Меркел ми рече дека сме го испорачале очекуваното

Заев со видео обраќање: Меркел ми рече дека сме го испорачале очекуваното

Премиерот, Зоран Заев со видео се обрати до јавноста по вчерашната средба со германската канцеларка, Ангела Меркел. Заев повтори дека Меркел ја информирала македонската делегација дека Бундестагот во септември ќе донесе одлука за одобрување на стар на преговори со ЕУ. „Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи

Премиерот се обрати преку Фејсбук: Meркел рече дека Бундестагот ќе донесе одлука за преговори во септември

Премиерот се обрати преку Фејсбук: Meркел рече дека Бундестагот ќе донесе одлука за преговори во септември

Премиерот, Зоран Заев со видео се обрати до јавноста по вчерашната средба со германската канцеларка, Ангела Меркел. Заев повтори дека Меркел ја информирала македонската делегација оти Бундестагот во септември ќе донесе одлука за одобрување на старт на преговорите со ЕУ. -Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи

Заев: Меркел ми рече дека сме го испорачале очекуваното

Заев: Меркел ми рече дека сме го испорачале очекуваното

Премиерот, Зоран Заев со видео се обрати до јавноста по вчерашната средба со германската канцеларка, Ангела Меркел. Заев повтори дека Меркел ја информирала македонската делегација дека Бундестагот во септември ќе донесе одлука за одобрување на стар на преговори со ЕУ. Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи меѓу

Заев на Фејсбук за средбата со Меркел

Заев на Фејсбук за средбата со Меркел

Премиерот Зоран Заев се огласи на социјалните мрежи со видео обраќање по средбата со германската канцеларка Ангела Меркел, вчера во Берлин. -Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи меѓу земји – стратешки партнери. Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло. Канцеларката

Видео обраќање на Заев: На средбата канцеларката Меркел рече дека сме го испорачале очекуваното

Видео обраќање на Заев: На средбата канцеларката Меркел рече дека сме го испорачале очекуваното

Премиерот, Зоран Заев, со видео се обрати до јавноста по вчерашната средба со германската канцеларка, Ангела Меркел. Заев повтори дека Меркел ја информирала македонската делегација дека Бундестагот во септември ќе донесе одлука за одобрување на стар на преговори со ЕУ. „Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи

Заев: Средбата со Меркел како што личи на земји – стратешки партнери

Заев: Средбата со Меркел како што личи на земји – стратешки партнери

Премиерот Зоран Заев, по вчерашната средба со германската канцеларка Ангела Меркел, денеска со осврт на средбата на Фејсбук. „Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи меѓу земји – стратешки партнери. Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло. Канцеларката Меркел информираше

Заев: Meркел ме информираше дека Бундестагот ќе донесе одлука за преговори во септември

Заев: Meркел ме информираше дека Бундестагот ќе донесе одлука за преговори во септември

Премиерот, Зоран Заев со видео се обрати до јавноста по вчерашната средба со германската канцеларка, Ангела Меркел. Заев повтори дека Меркел ја информирала македонската делегација дека Бундестагот во септември ќе донесе одлука за одобрување на стар на преговори со ЕУ. Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи меѓу

Заев: Со Меркел имавме срдечна и пријателска средба

Заев: Со Меркел имавме срдечна и пријателска средба

Премиерот Зоран Заев се огласи на социјалните мрежи со видео обраќање по средбата со германската канцеларка Ангела Меркел, вчера во Берлин. Со канцеларката Меркел беше имавме срдечна и пријателска средба каква што личи меѓу земји – стратешки партнери. Северна Македонија го испорача очекуваното и на нас се гледа во многу позитивно светло. Канцеларката

Меркел ми рече дека сме го испорачале очекуваното

Меркел ми рече дека сме го испорачале очекуваното

Премиерот, Зоран Заев со видео се обрати до јавноста по вчерашната средба со германската канцеларка, Ангела Меркел. Заев повтори дека Меркел ја информирала македонската делегација дека Бундестагот во септември ќе донесе одлука за одобрување на стар на преговори со ЕУ. Вчерашната пријателска средба со канцеларката Меркел беше средба каква што личи меѓу