притисни ентер »

Мизрахи во работна посета на центрите за социјална работа во Тетово и Гостивар
Мизрахи во работна посета на центрите за социјална работа во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на центрите за социјална работа во Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Мизрахи во посета на Тетово и Гостивар

Мизрахи во посета на Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Сѐ што е во моја моќ во рамки на законите ќе биде преземено вработените во Центрите да добијат подобри услови за работа

Сѐ што е во моја моќ во рамки на законите ќе биде преземено вработените во Центрите да добијат подобри услови за работа

Денеска бев во работна посета на Центрите за социјална работа во Тетово и во Гостивар каде што остварив средба со Дарко Обалиќ, директор на центарот во Тетово и во ЦСР Гостивар со директорката Нада Величковска, напиша на Фејсбук техничкиот министер во министерството за труд и социјална политика Рашела Мизрахи. Мојата заложба и интерес се условите во

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Тетово, 14 јануари 2019 (МИА) – Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Мизрахи во работна посета на ЦСР во Тетово и Гостивар

Прва и основна цел на Центрите за социјална работа е од тука да излезат задоволни странки посебно затоа што станува збор за лица кои се најчесто во некаков ризик или, пак лица коишто имаат потреба од подадена рака од државата од одреден момент во нивниот живот, порача денеска техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи при работната

Мизрахи во посета на Центрите за социјална работа во западна Македонија

Мизрахи во посета на Центрите за социјална работа во западна Македонија

Денеска бев во работна посета на Центрите за социјална работа во Тетово и во Гостивар каде што остварив средба со Дарко Обалиќ, директор на центарот во Тетово и во ЦСР Гостивар со директорката Нада Величковска. Мојата заложба и интерес се условите во коишто работат центрите и начинот на работа со странките кои бараат услуги од нив. При тоа, потенцирав