притисни ентер »

Пресуди за напаѓачите кои на 1 март избодеа малолетник - одговараа за „насилство“

Пресуди за напаѓачите кои на 1 март избодеа малолетник - одговараа за „насилство“

Пресуди за напаѓачите кои на први март избодеа малолетник со нож во центарот на Скопје. Пресуди за напаѓачите кои на први март избодеа малолетник со нож во центарот на Скопје. Едниот 18 годишник е упатен во воспитно - поправен дом, а на другиот, исто така 18 годишник му е изречена мерка „засилен надзор од страна на Центарот за социјални работи“. Чудно

Скандалозна пресуда: Ослободени Албанците кои избодеа момче во центарот на Скопје

Скандалозна пресуда: Ослободени Албанците кои избодеа момче во центарот на Скопје

Скандалозна пресуда изрекол скопскиот Кривичен суд за напаѓачите кои со нож избоделе малолетник во центарот на Скопје и кој едвај преживеал. Едниот напаѓач добил мерка засилен надзор од Центарот за социјални работи, а вториот упатен во поправен дом. Исто така, многу чудно е што во крвавиот напад учествувало уште едно лице, чие име мистериозно исчезнало

Пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер

Пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер

Скандалозна пресуда изрекол скопскиот Кривичен суд за напаѓачите кои со нож избоделе малолетник во центарот на Скопје и кој едвај преживеал. Едниот напаѓач добил мерка засилен надзор од Центарот за социјални работи, а вториот упатен во поправен дом. Исто така, многу чудно е што во крвавиот напад учествувало уште едно лице, чие име мистериозно исчезнало

Скандалозна пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер

Скандалозна пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер

Скандалозна пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер Двајцата напаѓачи, кои на први март, годинава, на автобуската станица „Рекорд“ со нож избоделе седумнаесетгодишно момче, чиј живот висеше на конец, се осудени за кривично дело „насилство“. Едниот е упатен во воспитно-поправен дом, а на другиот му е изречена мерка „засилен надзор од

Скандалозна пресуда: Со нож изболе скопски тинејџер, поминуваат со вакви казни

Скандалозна пресуда: Со нож изболе скопски тинејџер, поминуваат со вакви казни

Скандалозна пресуда изрекол скопскиот Кривичен суд за напаѓачите кои со нож избоделе малолетник во центарот на Скопје и кој едвај преживеал. Едниот напаѓач добил мерка засилен надзор од Центарот за социјални работи, а вториот упатен во поправен дом. Исто така, многу чудно е што во крвавиот напад учествувало уште едно лице, чие име мистериозно исчезнало

СКАНДАЛОЗНА ПРЕСУДА НА СУДОТ: Скандалозна пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер!

СКАНДАЛОЗНА ПРЕСУДА НА СУДОТ: Скандалозна пресуда за напаѓачи кои со нож избоделе скопски тинејџер!

Скандалозна пресуда изрекол скопскиот Кривичен суд за напаѓачите кои со нож избоделе малолетник во центарот на Скопје и кој едвај преживеал. Едниот напаѓач добил мерка засилен надзор од Центарот за социјални работи, а вториот упатен во поправен дом. Исто така, многу чудно е што во крвавиот напад учествувало уште едно лице, чие име мистериозно исчезнало