притисни ентер »

Општината Аеродром санира дупки на улиците
Општината Аеродром санира дупки на улиците

Општината Аеродром санира дупки на улиците

Општината Аеродром изминатиов период санираше дупки на улиците, кои се под нејзина надлежност. Работите запреа во изминатиов дождлив период, а сега откако се подобрија временските услови, градежните активности продолжија за да се комплетира санацијата на ударните дупки на планираните сообраќајници. Изминатите денови беше извршена санација на коловозите

Се санираат ударни дупки по улиците во општина Аеродром

Се санираат ударни дупки по улиците во општина Аеродром

По подобрувањето на временските услови, општина Аеродром продолжи со санација на ударните дупки на улиците што се под нејзина надлежност. – Во изминатиот период беа санирани дупки на улици во Горно Лисиче, населба Лисиче и Реонски центар во Аеродром, деновиве се работи на санација на ударните дупки на улицата „23 Октомври“ во населбата Острово – соопштија

Во Аеродром продолжува санација на дупки на улиците

Во Аеродром продолжува санација на дупки на улиците

Во изминатиот период беа санирани дупки на улици во Горно Лисиче, населба Лисиче и Реонски центар во Аеродром, деновиве се работи на санација на ударните дупки на улицата „23 Октомври" во населбата Острово. Како што соопштија од Општина Аеродром, овие активности ќе продолжат и во наредниот период, со цел да се подобри патната инфраструктура и да се

Во Аеродром продолжува санација на дупки на улиците

Во Аеродром продолжува санација на дупки на улиците

По подобрувањето на временските услови, Општина Аеродром продолжи со санација на ударните дупки на улиците што се под нејзина надлежност. Во изминатиот период беа санирани дупки на улици во Горно Лисиче, населба Лисиче и Реонски центар во Аеродром, деновиве се работи на санација на ударните дупки на улицата „23 Октомври“ во населбата Острово. Како

Санација на ударни дупки во Општина Аеродром

Санација на ударни дупки во Општина Аеродром

По подобрувањето на временските услови, Општина Аеродром продолжи со санација на ударните дупки на улиците што се под нејзина надлежност. Во изминатиот период беа санирани дупки на улици во Горно Лисиче, населба Лисиче и Реонски центар во Аеродром. Деновиве се работи на санација на ударните дупки на улицата „23 Октомври“ во населбата Острово. Овие

Санирање дупки на улици во Општина Аеродром

Санирање дупки на улици во Општина Аеродром

По подобрувањето на временските услови, Општина Аеродром продолжи со санација на ударните дупки на улиците што се под нејзина надлежност. Во изминатиот период беа санирани дупки на улици во Горно Лисиче, населба Лисиче и Реонски центар во Аеродром. Деновиве се работи на санација на ударните дупки на улицата „23 Октомври“ во населбата Острово. Овие

Аеродром ги санира дупките во општината

Аеродром ги санира дупките во општината

По подобрувањето на временските услови, Општина Аеродром продолжи со санација на ударните дупки на улиците што се под нејзина надлежност. Во изминатиот период беа санирани дупки на улици во Горно Лисиче, населба Лисиче и Реонски центар во Аеродром. Деновиве се работи на санација на ударните дупки на улицата „23 Октомври“ во населбата Острово. Овие