притисни ентер »

ЈП Градски паркинг ја чисти катната гаража „26 Јули“
ЈП Градски паркинг ја чисти катната гаража „26 Јули“

ЈП Градски паркинг ја чисти катната гаража „26 Јули“

По забелешките на корисниците констатирани во последната анкета, ЈП „Градски Паркинг“ – Скопје презеде вонредна активност за чистење на катната гаража „26 Јули“. Минатата недела беше спроведена акција во која целодневно се чистеа паркинзите и вертикалите на сите 8 нивоа со специјални машини за чистење и отстранување на маслото од катната гаража. Претпријатието

Се чисти катната гаража „26 Јули“

Се чисти катната гаража „26 Јули“

ФОТО: Се чисти катната гаража „26 Јули“ По забелешките на корисниците констатирани во последната анкета, ЈП „Градски Паркинг“ – Скопје презеде вонредна активност за чистење на катната гаража „26 Јули“. Минатата недела беше спроведена акција во која целодневно се чистеа паркинзите и вертикалите на сите 8 нивоа со специјални машини за чистење и отстранување

Се чисти катната гаража „26 Јули“

Се чисти катната гаража „26 Јули“

По забелешките на корисниците констатирани во последната анкета, ЈП „Градски Паркинг“ – Скопје презеде вонредна активност за чистење на катната гаража „26 Јули“. Минатата недела беше спроведена акција во која целодневно се чистеа паркинзите и вертикалите на сите 8 нивоа со специјални машини за чистење и отстранување на маслото од катната гаража. Претпријатието

ЈП Градски паркинг ја чисти катната гаража „26 Јули“

ЈП Градски паркинг ја чисти катната гаража „26 Јули“

По забелешките на корисниците констатирани во последната анкета, ЈП „Градски Паркинг“ – Скопје презеде вонредна активност за чистење на катната гаража „26 Јули“. Минатата недела беше спроведена акција во која целодневно се чистеа паркинзите и вертикалите на сите 8 нивоа со специјални машини за чистење и отстранување на маслото од катната гаража. Претпријатието

Се чисти катната гаража „26 Јули“

Се чисти катната гаража „26 Јули“

По забелешките на корисниците констатирани во последната анкета, ЈП „Градски Паркинг“ – Скопје презеде вонредна активност за чистење на катната гаража „26 Јули“. Минатата недела беше спроведена акција во која целодневно се чистеа паркинзите и вертикалите на сите 8 нивоа со специјални машини за чистење и отстранување на маслото од катната гаража. Претпријатието