притисни ентер »

Јуниор Кисела Вода сигурен на свој терен
Јуниор Кисела Вода сигурен на свој терен

Јуниор Кисела Вода сигурен на свој терен

Во меч со две различни полувремиња екипите на Јуниор Кисела Вода и РК Алушовски одиграа меч со 59 погодоци и резултат 34:25. Првиот дел мина во израмнета игра, но притоа тимот на РК Алушовски беше во постојана предност. Домаќинот од Кисела Вода се бореше постојано за добар резултат, но не можеше да ја сврти средбата во своја корист. После 14:15 на