притисни ентер »

WRC: Танак најбрз на бизарниот шејкдаун во Шведска
WRC: Танак најбрз на бизарниот шејкдаун во Шведска

WRC: Танак најбрз на бизарниот шејкдаун во Шведска

На денешниот прв ден од Шведското рели гледаме бизарни кадри… Шведско снежно рели без снег, несвојствено за ова доба од годината. Шведското рели висеше на конец оваа година иако на сила, сепак стартуваше, но со откажани осум брзински испити поради недостаток на снег. Неочекувано и на стартот на релито, поточно на шејкдаунот, глетката беше очајна. Снежно