притисни ентер »

Wuling Mini EV
Wuling Mini EV

Wuling Mini EV

Наскоро ќе пристигне и проширена верзија на електричното урбано дете Wuling Mini EV… Во споредба со стандардната верзија, оваа варијанта има различни браници и префинети светла, но најголемите разлики се во димензиите. Имено, овој модел доби 70 mm подолго меѓуоскино растојание (зголемено на 2020 mm), додека вкупната должина на возилото се зголеми за